Підприємство Київщини, що займається продажем палива, ухилилося від сплати податків на 26,6 млн. гривень

При проведенні документальної позапланової перевірки товариства «І», в зв’язку з отриманням ухвали слідчого судді, встановлено проведення безтоварних операцій по купівлі-продажу палива, надання послуг із охорони, аудиторських, рекламних, інформаційних та маркетингових послуг  товариству «Л». Посадові особи ТОВ «Л» письмово поінформували слідство про непричетність їх до ведення фінансово - господарської діяльності підприємства та відсутність документів на здійснення операцій. Досудовим розслідуванням, зокрема, встановлено, що з метою мінімізації податкових зобов’язань з ПДВ, а в подальшому і з податку на прибуток, посадові особи товариства «І», спільно з посадовими особами товариства «Л», формально уклали договір про надання консультаційних послуг. На підставі договору  виписані дві податкові накладні. Пізніше посадові особи замінили дату укладання договору, тим самим створивши видимість його довгострокового виконання. Також по взаємовідносинах товариства «І» ще з 5 товариствами, наявні протоколи допиту посадових осіб цих підприємств щодо непричетності їх до ведення фінансово - господарської діяльності.

За результатами перевірки донараховано 32,2 млн. грн., з них: податок на додану вартість – 14,3 млн. грн., податок на прибуток  – 12,3 млн. грн., штрафні санкції – 5,6 млн. гривень. 

Детальніше...
 

З 1 грудня 2016 року збільшено мінімальну зарплату та прожитковий мінімум

Білоцерківська ОДПІ Головного управління ДФС у Київській області повідомляє, що Законом України від 19.05.2016 №1384-VIII «Про внесення змін до Закону України «Про Державний бюджет України на 2016 рік» (далі – Закон №1384) збільшено розмір мінімальної заробітної плати та прожиткового мінімуму на одну особу. Відповідно до змін внесених Законом №1384 з 01.12.2016 року мінімальна заробітна плата становитиме - 1600 грн. за місяць та 9,79 грн. у погодинному розмірі. Прожитковий мінімум на одну особу у розрахунку на місяць – 1544 грн., для основних соціальних і демографічних груп населення: дітей віком до 6 років – 1355 грн.; дітей віком від 6 до 18 років – 1689 грн.; працездатних осіб – 1600 грн.; осіб, які втратили працездатність – 1247 грн. Виходячи з вищевикладеного, роботодавцям необхідно врахувати вказані зміни при перерахуванні податків за грудень 2016 року.

Білоцерківська ОДПІ

 

До уваги платників податків Білоцерківського регіону!

Білоцерківська ОДПІ ГУ ДФС у Київській області, звертає увагу платників, що для подачі звітів в електронному вигляді необхідно укласти Договір про визнання електронних документів з територіальним органом ДФС за основним місцем обліку.

Для покращення сервісного обслуговування платників при поданні податкових документів в електронній формі Державною фіскальною службою України створено електронний сервіс «Реєстрація договорів про визнання електронних документів».

Порядок укладання Договору про визнання електронних документів визначено Інструкцією з підготовки та подання податкової звітності в електронному вигляді засобами телекомунікаційного зв’язку, затвердженою наказом ДПА України від 10.04.2008 № 233, зареєстрованою у Міністерстві юстиції 16.04.2008 за № 320/15011. 

Детальніше...
 

Працівниками Київської митниці ДФС за використання

не розмитненого автомобіля накладено штраф майже на 200 тис. гривень

В рамках виконання Плану взаємодії між управлінням боротьби з митними правопорушеннями Київської митниці ДФС та Головним управлінням Національної поліції в Київській області, на шляхопровідній розв’язці дороги сполученням Київ-Харків, було зупинено автомобіль «Мазда Protege» під керуванням нашого співвітчизника. В салоні транспортного засобу на момент зупинки знаходилися батько з сином.

В ході перевірки, згідно з інформацією, наявною в базі даних, встановлено, що даний транспортний засіб ввезено на митну територію України 3 роки тому громадянином США в митному режимі «тимчасове ввезення до 1 року». Однин з громадян, що знаходився в автомобілі під час перевірки документів на авто, пояснив, що даний автомобіль придбаний ним у одного з наших співвітчизників майже рік тому, а довіреність на автомобіль він отримав зовсім недавно.В свою чергу особа, яка виявилася передостаннім власником автомобіля, пояснила, що транспортний засіб був придбаний його батьком у 2015 році у громадянина США, який і ввіз його на територію України три роки тому.

Детальніше...
 

Єдиний податок є важливим джерелом наповнення місцевих скарбниць

 Протягом січня-вересня поточного року Білоцерківською ОДПІ забезпечені надходження єдиного податку в сумі майже 168 млн. гривень. При цьому юридичними особами сплачено понад 72 млн. гривень, фізичні особи-підприємці поповнили місцеві бюджети на майже 96 млн. гривень.

За словами заступника начальника Білоцерківської ОДПІ Василя Зеленського, спрощену систему оподаткування в переважній більшості використовують фізичні особи-підприємці. Так, кількість фізичних осіб – платників єдиного податку Білоцерківської ОДПІ становить 15625 осіб, в т.ч. І група –3172 осіб, ІІ група – 8253 осіб, ІІІ група – 4200 осіб. Це на 495 осіб більше порівняно з аналогічним періодом минулого року. У розрізі відділень інспекції кількість підприємців - «спрощенців» розподіляється наступним чином:

Детальніше...
 

Місцеві бюджети Білоцерківського регіону отримали майже 159 млн. гривень плати за землю

Саме таку суму надходжень забезпечено Білоцерківською ОДПІ впродовж січня-жовтня поточного року. Виконання прогнозного показника забезпечено на 114,6%. При цьому юридичними особами сплачено майже 117 млн. гривень, надходження від фізичних осіб склали понад 42 млн. гривень. Нагадуємо, що плата за землю – це обов’язковий платіж у складі податку на майно, що справляється у формі земельного податку та орендної плати за земельні ділянки державної і комунальної власності. У загальній структурі надходжень до місцевих бюджетів вказаний платіж займає 4 місце і складає майже 12% всіх надходжень. Білоцерківська ОДПІ звертає увагу власників землі і землекористувачів – юридичних осіб та громадян на своєчасність розрахунків з бюджетом, адже кошти у вигляді земельного податку та орендної плати за землю спрямовуються до скарбничок місцевих громад на їх розвиток та вирішення соціально-економічних питань.

Білоцерківська ОДПІ

 

 

Білоцерківською ОДПІ забезпечені надходження роздрібного акцизу в сумі понад 129 млн. гривень

 

Про це повідомила перший заступник начальника Білоцерківської ОДПІ Оксана Чустіль. Зокрема, в розрізі відділень інспекції надходження складають:

м. Біла Церква та район – 75,7 млн. гривень;

Кагарлицьке відділення Білоцерківської ОДПІ – 9,7 млн. гривень;

Миронівське відділення Білоцерківської ОДПІ – 9,6 млн. гривень;

Ставищенське відділення Білоцерківської ОДПІ – майже 6 млн. гривень;

Богуславське відділення Білоцерківської ОДПІ – 5,3 млн. гривень;

Рокитнянське відділення Білоцерківської ОДПІ – 5,2 млн. гривень;

Сквирське відділення Білоцерківської ОДПІ – 5,2 млн. гривень;

Тетіївське відділення Білоцерківської ОДПІ – 4,9 млн. гривень;

Таращанське відділення Білоцерківської ОДПІ – 4,3 млн. гривень;

Володарське відділення Білоцерківської ОДПІ – 3,3 млн. гривень.

Білоцерківська ОДПІ нагадує, що статтею 16 Закону України від 19.12.1995 №481/95-ВР «Про державне регулювання виробництва та обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв та тютюнових виробів» встановлено, що суб’єкти господарювання, які отримали, передбачені цим Законом ліцензії, подають до органів ДФС щомісячно до 10 числа звіт про обсяги виробництва та/або обігу (в тому числі імпорту та експорту) спирту, алкогольних напоїв та тютюнових виробів за формою, встановленою цим органом. Наказом Міністерства фінансів України від 11.02.2016 № 49, який набрав чинності 22 квітня поточного року, затверджено форми звітів щодо виробництва й обігу спирту, алкогольних напоїв і тютюнових виробів та порядок їх заповнення.

Білоцерківська ОДПІ

 

На Київщині з початку року ліквідовано 8 «конвертаційних центрів»

У поточному році працівниками податкової міліції ГУ ДФС у Київській області проведені заходи по ліквідації “конвертаційних центрів” з загальним обігом 1,1 млрд. гривень. В ході їх відпрацювання оперативними працівниками встановлено 80 суб’єктів господарської діяльності-вигодонабувачів. За результатами їх перевірок до бюджету надійшло коштів на 4,4 млн. гривень.

 

ГУ ДФС у Київській області

 
« ПочатокПопередня12345678910НаступнаКінець »

ПОШУК

ПовідомленняПовідомлення
Прийом громадянПрийом громадян
УвагаУвага
ЕнергоефективністьЕнергоефективність
Банер